Bröd i kastrull

Igår började jag med ett bröd som ska avslutas idag. Det skulle jäsa mellan 12-18 timmar med pyttelite jäst. Än har jag inte kollat in det, vill helst vänta in i det sista med att se att det misslyckats och inte jäst alls. Jag vet inte varför jag allt som oftast har otur med jäsningen. Vad gör jag för fel?
 
På tal om jäst. Har ni sett pogrammet Ung & bortskämd? Sist jag tittade skulle de baka bröd och en av killarna frågade, efter en titt på receptet, om det skulle komma en gäst till maten? Eller varför stod det annars jäst där? De måste väl överdriva det här lite, eller? Som det där med att de tänkte fiska fiskpinnar när de skulle tälta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0