Fult bord

Jag har köpt klister på Panduro och ska nu testa att klä ett vitt litet bord med antingen servetter eller bokmärken. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilket. Jag tänker mig hur som helst att det kommer att bli supersnyggt. Men det kan ju också bli skitfult. Alla fall. Bild kommer sen, vare sig det blir fint eller fult.

Om jag blir missnöjd kanske det är någon som läser det här och som bor nära (Olofström då) som inte tycker som jag och som vill ha det. Då får den personen bordet. Gratis, förstås. Jag kan inte med att sälja något jag har varit och kladdat på.

Det var så skönt så skönt


När vi kom såg det väldigt hotfullt ut.






(Ursäkta så himla mycket för allt bröstande. Men det var så in i satan kallt och jag tog bara en bild).


Okej då. Två. Men jag vart ju tvungen att ha en före och en efter.




Så här såg det ut när vi badat. Världen blev glad.

Två saker

Jag rensar min mejl. Det är ett arbete utan nöje ska jag säga.

Annars ska jag klippa mig idag. Det är ett nöje som är nöjsamt.


Jag ger en en bild som piggar upp inlägget litegrann. Den hittade jag på en diskett (!) här hemma. Jag och My skapade Kjell. nr. 2 när vi hade tråkigt en dag.


Märk väl den lilla armen uppe till höger. Där missade vi lite.

Första doppet i Halen

Jag är i Blekinge igen. Det är bara här jag skriver tydligen. Jag sitter med kaffe och dator på balkongen. Det är väl ganska varmt ute, men det känns att det är höst. Höst passar mig bra. Om solen fortsätter finnas och om det blir sådär krispigt i luften då förstås. Friskt, ni vet. Sådär som det låter när man trampar på ett uttorkat löv, ja ni vet alla exakt hur det låter hoppas jag, så ska det kännas i luften om hösten.

Men. Jag vill inte ge upp sommaren riktigt, riktigt än. Pappa har tjatat om att han inte blir redig i huvudet resten av året om han inte får bada i sjön åtminstone en gång. Så i söndes packade jag med mig min nya prickiga baddräkt med rosetter på och planerar alltså att inviga denna idag. I regn som i sol som i kyla som i värme. Baske mig!

Och jag tänkte jag skulle höra av mig

Ja jo. Nu var det nog tid att dela med mig något igen. Tycker ni inte? Jag är i Olofström och trycker. Olle är den man lägger märke till mest just nu. Han spacklar delar av sitt rum eftersom han har rivit ut fyra garderober för att få mer plats och för att man faktiskt inte behöver garderober.

Jag tar igen förlorad tid med datorn. Jag har en otäck känsla av att den känner sig bortglömd och snart, mycket snart, kommer att börja trotsa.

Här är Olle in action i alla fall. Duktig som fan är han.

RSS 2.0