Jag simmar

Min smarta syster Ellen kom ju för länge sedan på att det där med gym är överskattat. Illaluktande människor på en illaluktande plats. Men visst är det så? Inte fresh.

Hur som helst. Som ni förstår har jag alltså börjat simma istället för att gymma. Jag simmade en gång för några år sedan, men då var det så förbannat mycket folk att jag var tvungen att reducera mina simtag till en gång i minuten. Typ.

Men så gav jag det alltså en chans till i måndags och tisdags. Och det är underbart lite med folk, hörni.

I love it.

Kräk

Inatt vaknade jag av kattens kräkljud. Det var väl femtielfte gången eller nåt sånt som jag vaknade till inatt. Sover man i soffan så har man ansvaret på sig att släppa in och släppa ut alla katter flera gånger om samt kolla till när hunden gör ifrån sig ljud. Men i alla fall, åter till kräkljuden. Katten spydde alltså, under matbordet. Jag var yr av trötthet och eftersom hunden sov nere så la jag bara papper över det och somnade om.
'
Gissa vem som ligger på sin plats på ovanvåningen och vad som är borta när jag vaknar på morgonen? Ja. Elvis har ätit upp kräket samt delar av pappret som låg på. Fy fan vad hundar är snuskiga.

Att vara förälder åt tre små barn

Jag är hemma och leker förälder. Detta vill säga att jag under en dag:

1. Skjutsar barnen till skolan, i minst två omgångar.
2. Käkar frulle.
3. Fixar disk och sånt som man fixar när man har ett hus.
4. Släpper ut hunden, släpper in hunden och ger hunden mat.
5. Hämtar barnen från skolan, i minst två omgångar.
6. Fikar med barnen.
7. Fixar ännu en disk.
8. Hjälper ett av barnen att gå med sopor.
9. Tar mack- och kaffepaus.
10. Följer med ett av barnen och hunden på promenad.
11. Skjutsar barnen till träning.
11. Handlar mat och kattmat.
12. Hämtar mormor.
13. Fixar till maten.
14. Hämtar barnen från träning.
15. Ber någon fixa en eld eftersom jag fryser extreeeemt mycket.
15. Äter med barnen och mormor.
16. Fixar disk.
17. Ber ett av barnen fixa efterrätt.
18. Fikar framför Svenska Idrottsgalan 2011.
19. Plockar undan disk.
20. Lägger mig nånstans i huset och somnar. (Jag som modern förälder bloggar istället.)
21. Blir väckt eftersom mormor ska hem.
22. Lägger mig i soffan och slumrar. Hela natten.

Och sen...
God morgon! Och samma visa igen. Typ.

Helgen

Olle och Lise hade med sig mitt och Mys gamla nintendo, så ni kan ju gissa vad vi gjorde i helgen. Tack vare Joakims skills kunde vi spela även de spel som tidigare krånglat med oss.
'
Det är bara synd att man blir så jävla arg av det. Jag vet inte hur många gånger om jag blev förbannad och skrek något som börjar på f och som är Helenas favvo-svordom. Jag måste sluta med det. Det låter verkligen fruktansvärt hemskt.

Syskon

Lise och Olle kommer hit och hälsar på. Det blir skoj.
'
Och det var det.

U must have this


H&M-tanten som stod och packade upp det här nya nagellacket i tisdags kunde inte sluta prata om hur frän den här färgen är. Jag höll med och köpte det. Och visst är det en jävligt snygg färg?
'
Helena?

3800 kronor, sa han.

Tydligen är två av de tre visdomständer jag har kvar alldeles snea och vinna, så jag bör ta bort dem, sa han, min trevlige tandläkare. Han pratade om inflammationer och hål och dålig lukt och tandlossning om jag låter dem sitta kvar, så jag bara nickade och höll med om att de bör tas bort. Snarast!

Den tredje visdomstanden var det ingen fara med mer än att det lätt fastnar mat där och blir hål. Och gammal mat vill jag ju rent inte gå runt med. Därför åker den också.

De här trevliga besöken, inklusive det idag, kommer att kosta (mamma & pappa) 3800 spänn. Fan ta mina tänder alltså. Tänk vad roligt man hade kunnat ha för den summan. Man hade kunnat köpa TVÅ par Dr. Martens och ändå ha pengar KVAR.

Ahhhhhh.

Det händer i alla fall något

Idag ska jag till tandläkaren. Senast slutade det i blodbad. Men alltså, jag har varit så jävla nitisk med mina tänder sen den gången. Jag har borstat varje morgon och i princip varje kväll, jag har använt plackers och munskölj och flourtabletter. Har jag hål nu så måste tandläkaren förstå att det inte är mitt fel. Inte längre. Det var ju en annan sak när jag "glömde" borsta tänderna några dar i veckan. Det var på kvällarna alltså. När jag var för trött. Jag är inte så äcklig att jag inte borstar på morgonen. Då VILL man ju verkligen bli fräsch i munnen.
'
Gissa vad jag har borstat idag. Yes, pretty much.

I paketen

Jag fick en freakin' mp3 från Joakim! Och så fick jag glöggmuggar och glöggskålar och
glöggkaraff
frånSagaform.
Jag fick en freakin' mp3 från Joakim! Jag har visserligen tjatat och tjatat och tjatat om att jag ska köpa en senare i livet, när jag blir rik. Nu kan jag köpa alla böcker jag vill ha istället. När jag blir rik alltså. Och så fick jag glöggmuggar och glöggskålar och glöggkaraff från Sagaform. Det här känns inte billigt.
'
Men gud alltså. Jag älskar min mp3. Mycket fräschare än den förra. Grå och svart och repig är den gamla och luckan för batteriet fattas. Att jag ens gick runt med den.
'
Vad jag gav i julklapp? Äh, oväsentligt.

RSS 2.0