Sånt som inte får hända på mitt jobb

Idag sliceade jag upp min handflata på jobbet. Jag insåg direkt att jag var tvungen att ringa ersättare och gå hem. Klockan var kvart i tolv och kön av kunder ringlade från ytterdörren och fram till beställningsdisken. Sa jag att jag dessutom var ensam denna kvart? Det är inte fräscht att ha handskar på sig när en har ett stort sår som inte slutar blöda och som inte kan döljas av ett plåster eftersom det lossnar hela tiden.
 
För tillfället ser området rätt vitt och svampigt ut. Jag är nyfiken på hur det kommer att se ut imorgon efter fem timmars jobb. Blöta ner händerna gör vi var och varannan minut nämligen.

Sommarben som det ska vara

Jag vill bara ha bruna lår. Resten lägger jag en filt över när jag solar.

Semesterdagarna hittills

Vi har käkat tacos på balkongen. Vi äter varje måltid där nu, vare sig vi borde eller ej. Allt bara för att vi hemma har tjatat så otroligt om hur mycket härligare det skulle vara attkunna äta frulle, fika, mat whatever utomhus.
 
Och ätit italiensk glass ute på en gård i skogen. Det var kallt som fan, men jag stod ut på grund av choklad- och stracciatella(?)glassen.
Vid havet blåste det så havet vrålade.
Syskonen Svensson filosoferar, över vad vet jag ej. Kanske det att Joakim hörde ett "konstigt ljud från bilen." Alltså från syskonets bil. Syskonet som är lite mer orolig om bilar låter konstigt än vad J är.

Jordskalv och vuxna människor

Vid femtiden imorse vaknade jag och J av att allt skakade och lät annorlunda. Vi sprang båda upp och kollade i alla fönster när det hela slutat, men kunde inte förstå vad som precis hänt. Ingen av oss orkade dock forska vidare, särskilt som det efter några minuter kändes som om vi bara inbillat oss. När vi vaknade och kollade nyheterna fick vi reda på att det vi vaknat av var ett jordskalv! Hallå liksom. Sjukt intressant sak att vakna av.
 
Bättre än natten innan när vi vaknade av en man som ville in till familjen som bor under J:s syrra. Detta visade han genom att plinga på, knacka och skrika att han ville in. Detta höll väl på i någon timme eller så. Något onykter gissade vi på att han var. Vuxna människor alltså.
 
I fredags natt när Joakim hämtade mig från jobbet hade två gubbar 50+ stannat mitt i vägen och parkerat sina cyklar där för att den ene av dem skulle kunna kissa. Mitt i vägen skulle han kissa. En kan ju inte precis påstå att gubben var blyg när han väl stod där han stod, om ni förstår vad jag menar.
 
Fy. fan. Säger jag bara.  Vuxna människor är värst när det kommer till alkohol och kunna uppföra sig.

Att träna i Halmstad

Ganska så fint att springa jämte havet. Testade även att springa i sanden idag. Det gör jag inte om. Djävulskt jobbigt. Det är jobbigt nog att springa i 20 minuter. Idiotiskt att göra det svårare.
 
Jag och J är alltså här och hälsar på J:s syrra. En semestervecka här, nästa i Olofström. Eller semester för mig. J börjar jobba igen.

Sommar och sånt som händer då

Hollandfamiljen på besök. Kalas med mycket vin och mycket fika gäller då.
 
Carin, Esmée (ett av barnen) och mormor.
 
Daan (det andra barnet)
 
Som utlovat fick Joakim komma till bilkyrkogården.
 
Jag ville att det skulle se ut som att jag körde en bil. Det gör det ju nästan också. Om en bortser från att bilen består av skrot.
 
Jag hittade ETT färdigt hjortron. Har aldrig ätit färska hjortron innan. En gång för många år sedan smakade jag hjortronsylt. Det var det äckligaste jag smakat, näst efter bruna bönor. Det finns inget som slår bruna bönor. Fy fan.  
 
En eftermiddag hamnade jag i världens oväder under min löprunda. Det är somrigt att bli dyblöt av regn om en är ute och inte har något annat val.
 
En torsdagskväll gjorde jag egen sangría. Den blev mycket drickbar.
 
Nästa kväll väntade jag in bussen till stan för att jobba åtta timmar med att göra mackor under Karl Oskar-dagarna. Det var OERHÖRT svettigt, tungt och jobbigt. Hade ont i rygg och huvud följande morgon. När jag vaknade kändes det som att jag fick vad jag förtjänade efter en vinare eller nåt sånt kvällen innan. 
 
En fredag till söndag spenderade jag med Helena drickandes mojito, vitt vin, piña colada samt jordgubbsvin. Väl fördelat under helgen såklart. Vi lunchade, solade och badade även med Lise vid Halen. Resten av tiden snackade vi skit.

RSS 2.0