Mot Jämse (sånt som hänt)

Efter rubriker med (sånt som hänt) berättar jag om... gissa! Sånt som hänt som jag inte hunnit med att skriva om här. Jag har varit osjysst mot bloggandet, struntat i det. Sorry.


Här ler jag eftersom jag är på väg till introkvällen för mitt framtida jobb. Jag ska sköta biblioteket i Jämshög  några dagar under två veckor. Ensam. Det blir nog bra med det.



Så här ser vägen till Jämshög ut. Jag gillar Jämshög. Det är mysigt. Jag skulle inte vilja bo där, nej nej. Men det är faktiskt trevligt. Mycket trevligt, till och med.

Traktorrace



Jag var på traktorrace för några helger sedan. Det var sol, tusen personer i blåbyxor och foppatofflor och jag och Joakim och Joakims kompisar. Kanske fanns det några andra som inte heller var klädda i den däringa outfittan, men ja. Mest såg jag faktiskt tofflor och blåyxor.


Hur som helst. Det var det värt. Att åka dit alltså. Polkaglass, hörni. Polkaglass!

Snabbis

Jag lovade Ellen att uppdatera lite, men eftersom hon och resten av familjen som räknas är på Kreta och chillar och har det bra, så utgår jag ifrån att hon inte bryr sig lika mycket.

Därför uppdaterar jag någon annan gång istället. Tanken var att någon annan gång skulle vara imorgon, men nu visar det sig att jag ska äta på värdshus med mormor och moster (Elly och Eva) istället! Ja, man står ju över bloggande för det.

Jag är så jävla blödig nuförtin

Alltså. Imorse lipade jag på grund av en dröm. En horribelt, fruktansvärd mardröm, visserligen. Men ändå. Jag borde snarare ha varit glad över att jag vaknat och fattat att det inte fanns, det jag drömt. Eller hur? Och jag försökte tänka precis så, men det hjälpte ju inte ett dugg. Jag kunde bara tänka på hur det skulle vara om så skedde i verkligheten.

Känslan dröjer sig fortfarande kvar litegrann.

Ni kanske undrar vad jag drömde? Det handlade om en person (som jag håller väldigt kär) och det handlade om döden. Då förstår ni va?

Stupid brain.

I Lammhult

Igår grillade vi korv i Lammhult hos Jan och Yvonne. (J:s föräldrar) Det var bra eftersom jag längtat efter grillad korv sen midsommar. Till efterrätt fick vi marängjordgubbstårta. Jag åt en bit, Joakim åt tre.


Svensson junior och Svensson senior.


Kaffekopp och marängjordgubbstårta.






Ni ser tanten i bakgrunden? Det är Joakims mormor. Väldigt häftig tant. Hon jobbar på Kupan.



RSS 2.0