Pjuh

Hon var snäll, handledaren! Jag har mest saker att radera och flytta runt. Det känns som att det går rätt snabbt att ordna. Meningen var att jag skulle plugga en del idag, men som det brukar vara på söndagar är känslan för plugg borta. Det räcker med att jag har läst igenom och klistrat in alla kommentarer. Funderat över dem har jag också.

Imorgon! Då jävlar ska alla lösa trådar knytas till en enda härligt rödfärgad.

Plågsamt

Jag väntar förväntansfullt och i skräck på min handledares kommentarer. Ärligt talat har jag ingen aning om min diskussion håller eller inte. Ve och fasa om jag måste skriva om! Som jag har arbetat med det här.

Snart måste jag göra det tråkigaste jag gjort på väldigt länge. Mer än en gång måste jag i helhet läsa igenom 49 sidor text skriven av MIG. Det har jag faktiskt inte gjort en enda gång. Jag överlät det till Helena och mamma som skulle korrläsa.

Till dess ändrar och ordnar jag i mitt abstrakt. Akademisk engelska alltså. Inte det enklaste. Det var betydligt enklare att skriva uppsatser på spanska. Då när jag fortfarande kunde spanska. Trist att jag bara gav upp det.

Nu vet jag exakt hur jag ska placera katterna

Hittade den här idag. Vi bakar inte särskilt ofta, jag och Joakim. Lika bra att låta den ligga, tänker jag. Inte så många månader kvar till nästa bakdag.

Projekt

Nu när jag snart är arbetslös och därmed ledig (let's face it, det finns bara ett antal jobb per dag att söka, om ens det) så ska jag lista alla projekt jag velat göra. Jag började med ett igår.
 
 
När jag visade Joakim brast han ut i skratt och undrade om jag hittat det där på en blogg. Euhm. Självklart. Typisk grej från en pysselblogg och något man gör en gång. Något JAG gör en gång och sen kan prata om i evigheter. Den där gången jag var finurlig och skrev på skedar istället för på pinnar för att det är så mycket snyggare och så med skedar.
 
Andra projekt jag ska genomföra är: måla stolar vita, byta tyg på stolsitsar, rensa förråd, pyssla upp pysselsaker som exempelvis pärlplatta upp alla pärlor samt läsa de böcker som står olästa i vår bokhylla.

Examensarbete

Så kallas texten jag precis skickade in för en sista koll till handledaren. Därefter är det en veckas småfix innan den riktiga inlämningen sker. Jag trodde aldrig denna dag skulle komma. Oh happy day! Typ.

RSS 2.0