Måndag

Efter idag är två examinationer avklarade och jag kommer förmodligen ha harklat/hostat så mycket att jag inte har någon röst kvar. Och jävlar vad svettig man blir av att harkla/hosta. Jag borde byta kläder innan jag drar för att låta mina klasskompisar slippa eventuellt obehag. Men jag orkar inte.

Den här veckan ska jag vara aktiv i fyra dagar. Två skoldagar och två jobbdagar. Sen är jag ledig. Ledig ledig ledig.

Håhåjaja blablabla

Det är fan så trist att vara ensam. Bara tv:n att prata med och tv:n svarar inte.

Hej Joakim!


Jag håller mitt löfte om att blogga lite genom att skriva det här och lägga upp en bild där du figurerar. Kolla in din lugg. Häftigt.

24 maj, ganska tidig morgon

Jag vet. Det går inte så bra det här. Men jag hinner inte. Jag har inte ens hunnit tänka tanken att jag skäms över att inte ha skrivit. Förrän nu. Men nästa vecka slutar skolan och då, på tisdag, är jag tillbaka.

Innan dess ska en student (Ellens alltså), tre examinationer, två gympass och tre löprundor ha avklarats. Jag funderar också på att få mitt stumma ben undersökt om känslan inte släpper innan helgen.

På torsdag får jag träffa Helena och Martina också. Hanna, Helena, Martina. Det var längesedan vi tre var i samma rum och drack vin. Så jag längtar. Jag längtar, jag längtar, jag längtar.

RSS 2.0