Midsommar

Imorgon vid 11:00 börjar vi vårt midsommarfirande. Tydligen ska det skjutas lerduvor ett par timmar ute i en skog någonstans. Varför detta är en dålig idé för mig:

1. Jag är livrädd för höga ljud.

2. Jag tänker då rakt inte skjuta med hagelgevär. Eller något annat för den delen. Det är ju livsfarligt att sätta ett vapen i händerna på någon och specifikt på mig.

3. Hur passar jag in där med maxiklänning, sandaler och en alldeles urnygg frilla då? Har de tänkt på det kanske?

Alltså måste jag agera publik, vilket kommer vara rätt intressant första gången någon skjuter samt första gången J skjuter. Därefter kommer mitt intresse att falna. Några klapp klapp klapp blir det inget av pga minisangrían jag ämnar ha i min hand under tiden detta vanvett pågår.
 
(Plus att en inte ska skjuta när en dricker. Mycket viktigt det också förstås. Det viktigaste.)


Testbild

Jag köpte en ny klocka igår. För ett tag sedan råkade J i all sin snällhet pilla sönder min gamla för evigt i ett försök att laga den.

Den här gången kör jag på en testbildsklocka, typ den här. På rea för bara 199 spänn. Den är jag mycket nöjd med. Rean alltså. Dock även klockan.

Kommunjägarn får dem

Nu är det inte längre bara grannarna som är trötta på våra katter. Har skrivit ett inlägg om det här tidigare, alltså att grannarna ogillar våra katter, men kan förstås inte hitta det.

Hur som. Nu har mamma och pappa tröttnat på att torka kiss under trappen och överallt i hela huset ett par gånger per dag. Så nu åker katterna till en annan familj och får det så bra så bra. Har det sagts i alla fall.



Så här ser de ut. Väldigt gölliga när de inte kissar på möbler, bilar eller människor.

Okejrå

För att undvika krångligt krångel och tvinga andra till att jobba som ändå alltid jobbar så mycket (det vill jag verkligen undvika) så grundar jag med alvedon ikväll och tar det där passet ändå. Även om det inte känns bättre. Får mer eller mindre värmevallningar (trots långt ifrån klimakteriet) och är omtöcknad. Men hellre inatt än imorgon. Inatt kan jag ta det relativt lugnt fram till nån timme innan stängning i alla fall. Sen smiter jag precis vid stängning och låter annan personal ta hand om kassa och avtorkning av bord.

Imörrn ska jag sova sova sova om det här håller i sig. Bli uppassad med frukost imorgon tror jag också att jag kan tänka mig.

Inte bra trots allt

Wow.

Tog mig utanför dörren, fick springa till bussen för att hinna med och hoppade stressad på den. Jag insåg ganska snabbt efter detta att det var en mycket dum idé av mig att ge mig ut idag. Samt att springa.

Nu är min näsa ännu mer täppt, ännu mer rinnig och jag mår allmänt konstigt. Ont i magen, lite illamående av allt snor som rör sig i mitt huvud samt känner mig febrig. Ni vet, det dröjer lite innan världen hänger med när en kollar runt (eller är det hjärnan som inte hänger med världen, nåväl) och jag kan inte tänka på annat än att få lägga mig ner i soffan och inte behöva ta ett steg till.

Det är ju väldigt sällan jag blir fökyld. Är det något som stoppar mig från att göra saker är det ju magen. Men idag alltså, nej jag pallar inte jobba i upptempo mitt i natten. Dessutom är det inte så fräscht av mig att jobba eftersom jag, när jag nyser... Ja ni förstår kanske. Det är starka nysningar. Hoppas bara på att någon annan kan jobba. Det är för jävligt att ställa till med problem på det här viset.

Hur som så satt jag ju redan där på bussen så lämning av böcker på skolan har det blivit. Det här inlägget kladdar jag bara ner i väntan på buss hem.

Nu ska jag gå.

Bra trots allt

Är fökyld och eländig, men ska ändå ta mig till skolan och lämna kurslitteratur (eftersom jag KLARAT ALLA DELAR AV KURSEN GANSKA GALANT) samt använda några spänn av de där pengarna jag fick igår till att köpa en kaffe efteråt. Kaffet på lnu är det godaste jag smakat nämligen.

Ska även till bibblan i stan och leta runt på ungdomshyllan. Har börjat läsa sånt nu. Känns lättsamt och samtidigt väldigt känsloexplosivt. Bra sommarläsning.

Längtar annars till längre ledighet. Förmodligen kommer en vecka redan om tre veckor. Då är det nämligen Nässelfrossa = kulturvecka i Olofström. Då ska jag och mamma (och kanske J) kulturfika och göra andra kulturgrejer.


Söndag fast onsdag

Har firat nationaldagen med att fira J:s pappas 60-årsdag med jordgubbstårta och rödvin till maten. Har hela dagen gått runt och hävdat att det är söndag. Frågade alldeles precis Ellen vad hon gjort nu i helgen. Det går inte in att J är ledig och festar med mig mitt i veckan sådär.

Igår på kvällen strömmade gäster in och sedan pimplades det rödvin. Och så åts det väl en hel del. Det var mycket roligt.

J:s pappa fick ett stort paket med 59 paket inuti. Det var uppskattat! Jag önskar mig härmed detta till min 30-årsdag!


RSS 2.0