Jag ska jag ska jag ska

Idag tittar jag på film till frukosten. Dekadent. Jag borde vara på bibblan klockan 08:00 VARJE ledig dag. Men jag tar det lugnt idag. Jag SKA in till stan och jag SKA sätta mig på bibblan. I sinom tid. Vad gör du då Helena?

Men. Herre.Gud.

Jag glömde ju bort en rolig sak som inte är töntig. Helena ska på DEJT på TISDAG på PM. Jippi. Jag är förväntansfull. (Kanske mer än Helena)

JÄTTEROLIGT

Jag pratade med Helena på telefon i förmiddags. Hon är i storstan Malmö och hälsar på Agnes. Där söker hon jobb medan Agnes pluggar. Jag sitter på bibblan i den mindre stan Växjö och söker jobb jag också. I Malmö var vädret grått och trist. Här är det också grått och trist. Ja, det var väl vad som hänt sen sist va? Ja, men typ. (Nej, det har hänt roligare saker också, men jag kan inte med att skriva om dem eftersom precis alla inlägg som är glada blir töntiga.)

At the moment

Jag sitter på bibblan och dödar tid i väntan på att klockan ska bli 10:00. Efter att jag gått i affärer coh fixat en massa roligt ska jag hem och söka tre jobb och anmäla mig till en kurs. Ett av jobben är på bibliotek och man var inte tvungen att vara klar. Positivt än så länge. Men. Har jag någon chans? Förmodligen inte. Det är klart det tar någon som är klar om de finns någon sådan som söker. Vilken loser jag är som fortfarande inte lyckats med att bli den jag vill vara.

Att promenera med hunden för första gången

Första stegen utanför hemmet gick finfint!
Sen upptäckte Elvis att två av familjens katter följde efter. Och han började vänta in dem.
Och vänta...
Och vänta...
Vänta och springa i buskar efter katterna var ungefär vad hela vår runda gick ut på. Runt-kvarteret-rundan som tar en sju, åtta minuter blev en 40 minuters lång runda. Det ska bli skönt när han kan bete sig som vanligt folk och inte tappa fokus hela tiden.
Eller är det bara så att jag inte har pondus?

RSS 2.0