Elvis!

Jag har inte nämnt att min familj har köpt en hund. De har haft honom några veckor nu. När han inte sover biter han på allt och alla. Förutom katterna. Söt va?
Gissa om Olle är överöveröverlycklig! Kjell, Annika, Lise och Ellen också, självklart. Elvis gör alla glada!

Höst

Det blir inget bokmässan. Fanns inga platser kvar. Fan så tråkigt. Men jag har lovat mig själv att jag får köpa böcker för pengarna jag skulle ha använt.

I eftermiddag ska jag och Joakim till Olofström. Det är kalas, äppelplockning och kalops.

Det jag älskar mest

Jag åker alltid med mamma på bokmässan. Och så ba helt plötsligt FÅR HON INTE ÅKA I ÅR. Förfärligt, tycker jag såklart och jag bestämde mig ganska direkt för att nähä då åker väl inte jag heller dårå. Bokmässan utan sällskap måste ju vara himla trist, tänker jag. Men så igår sa jag detta till Helena som replikerade"men Hanna, bokmässan är ju något du längtar efter hela året, alltid. Det är ju liksom din grej. Det är klart du måste åka ändå!"

Och jag känner att, ja vad hindrar mig egentligen från att åka ensam? Så himla trist KAN det ju bara inte bli eftersom jag får gå runt och titta på böcker och författare hela dagen. Det handlar nog om att jag är lite feg för det här med att åka ensam nånstans.

Men nu jävlar tar jag mig i kragen och åker. Jag, Olofströms lärare och Olofströms pensionärer.

Att pärla

Igår gick jag till Panduro och skapade därmed en fortsättning för min bana som pysslande människa. Jag köpte fyra påsar pärlor och en pärlplatta. Jag har redan hunnit göra sex saker. Senast för 10 minuter sedan gjorde jag en present till H. Vi får väl se vad hon tycker. Själv tycker jag det blev väldigt väldigt snyggt!

Innan vi åker till Olofström i eftermiddag ska jag:
-träna
-packa
-gå med sopor

Soft dag va?

Måndag

Det där bordet dröjer. Jag har det i Olofström och där har jag inte varit på ett tag nu. Till helgen ska ni som är oh så intresserade, få se det. Den större anledningen till att jag besöker Olofström är dock Ellens ARTONÅRSDAG! Kan ni förstå det? Jag kan inte förstå det. Ellen och Ellens Marie ska ha party i Gränums Folkets Hus/fritidsgård/nåt sånt och yours truly ska vara vakt. Jag frågade vad som förväntades av mig. Min uppgift är att hålla koll på en viss Davids/Daniels (nåt sånt där) dator. Sen får jag dricka så bra jag kan. Bara jag sitter vid datorn och håller koll på den. Bra bra. Vin och musik. Det går bra ihop för mig det.

Annars så jobbade jag åtta timmar idag. Precis som en helt vanlig människa. Eller som en sån människa som jag vill vara i alla fall.

RSS 2.0